AMWESTEN LANCEERT SS ’15 MET KNIPOOG NAAR INSTAGRAMGENERATIE

Modelabel AM\WESTEN introduceert drie video’s als onderdeel van de lancering van de nieuwe collectie. In iedere video belicht het label een key-item uit de nieuwste pret-a-porter collectie met een knipoog naar de populaire hashtag ‘#essentials’ op Instagram. Het eerste filmpje werd in week 12 gelanceerd. 

Ruim 390.000 Instagram-gebruikers posten dagelijks hun foto’s met de hashtag #essentials op het populaire social media kanaal. Modeliefhebbers stellen onder deze hashtag een esthetische composities samen met designerstukken, cosmetica, schoenen en accessoires. In de drie filmpjes van AM\WESTEN zie je frame voor frame het opbouw- en afbouw proces van de typische ‘#essentials’ compositie. Hierbij draait alles om de perfecte foto en een krachtig kledingstuk als key-item.

Topstukken uit de collectie

AM\WESTEN zal drie key-items uit de spring/summer ’15 collectie introduceren in drie hoofdstukken.

Chapter 1: the perfect white shirt

Chapter 2: The Silk Blazer

Chapter 3: The Plaited Silk Blouse

AM\WESTEN SHOWT NIEUWSTE COLLECTIE TIJDENS FASHIONWEEK AMSTERDAM

Womenswear label AM\WESTEN showt op zondag 12 juli haar nieuwste collectie tijdens de 23e editie van de Mercedes-Benz FashionWeek Amsterdam. Tijdens Vodafone First Fashion LAB PRO krijgt het label een geheel eigen show in het Transformatorhuis op het...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *