AM\WESTEN SHOWT NIEUWSTE COLLECTIE TIJDENS FASHIONWEEK AMSTERDAM

Womenswear label AM\WESTEN showt op zondag 12 juli haar nieuwste collectie tijdens de 23e editie van de Mercedes-Benz FashionWeek Amsterdam. Tijdens Vodafone First Fashion LAB PRO krijgt het label een geheel eigen show in het Transformatorhuis op het Westergasterrein.

“De tijden van ‘net afgestudeerd, aanstormend talent’ zijn we inmiddels wel gepasseerd,” vertelt Annemarie Westen – designer van het label. “2,5 jaar na de start van AM\WESTEN opereren we op volle toeren. De productie hebben we sinds kort buiten de Europese grenzen ondergebracht en dagelijks zijn we bezig met de doorontwikkeling van een merk waarin kwaliteit de boventoon voert. Een catwalkshow tijdens FashionWeek is een erkenning in ons streven om ons te vestigen als modelabel. Niet alleen voor onszelf, maar ook voor onze retailers en klanten. Daar zijn we erg dankbaar voor.”

De collectie
AM\WESTEN presenteert tijdens FashionWeek een collectie die een nieuwe dimensie geeft aan de voorgaande drie collecties van het label. Annemarie Westen: “Voor de nieuwe collectie voegen we contrasterende prints toe aan de herkenbare statische silhouetten van het label, zonder daarbij onze signatuur te verliezen: een tijdloze collectie die de kracht en elegantie van het vrouwelijke lichaam accentueert.”

Over AM\WESTEN
Annemarie Manon Westen (Leiden, 1989) – de designer van het label – haalde haar Bachelor in Fashion Design aan de Hogeschool voor de Kunsten (2011, Utrecht). Het label AM\WESTEN werd opgericht in 2012. AM\WESTEN karakteriseert zich door simplistische designs en een verfijnde draagbaarheid. De huidige collectie van AM\WESTEN vind je onder andere ook bij Margreet Olsthoorn in Rotterdam, Coming Soon in Arnhem en SPRMRKT in Amsterdam.

AMWESTEN LANCEERT SS ’15 MET KNIPOOG NAAR INSTAGRAMGENERATIE

Modelabel AM\WESTEN introduceert drie video’s als onderdeel van de lancering van de nieuwe collectie. In iedere video belicht het label een key-item uit de nieuwste pret-a-porter collectie met een knipoog naar de populaire hashtag ‘#essentials’...

AM\WESTEN VERRAST MET EERSTE SHOW TIJDENS FASHIONWEEK

Womenswear label AM\WESTEN showde op zondag 12 juli de nieuwste collectie tijdens de 23e editie van de Mercedes-Benz FashionWeek Amsterdam als onderdeel van Vodafone First Fashion LAB PRO. Zowel de show als de nieuwe collectie vertoonden verrassen...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *